Informace pro rodiče - PROSINEC 2022

Vážení rodiče,

Je před námi poslední měsíc roku 2022.

 

Čekají nás akce adventního období:

 

5.12. – Mikulášská návštěva

V pondělí od 8.00 hodin očekáváme Mikulášskou návštěvu. Přinese nám Nebeskou knihu, z které se dozvíme, co už jsme všechno zvládli, co je zapsáno, že jsme se v tomto roce naučili. Také určitě nějaké dobré překvapení do připravených mikulášských pytlíčků.

 

9.12. a 19.12. – Setkání s hudbou

V pátek 9.12. a v pondělí 19.12. dopoledne přijdou za námi do tříd žáci ZUŠ v Holešově a konzervatoře v Kroměříži a představí nám hudební nástroje a skladby pro klavír a housle a pro trubku a klavír.

 

15.12. – Vánoční setkání s rodiči

Ve čtvrtek 15.12. v 15.30 hodin zveme všechny rodiče na společné setkání u vánočního stolu s vánočním příběhem v podání dětí. Zazpíváme si společně vánoční koledy, prožijeme vánoční tradice. Prosíme připravte dětem slavnostní oblečení, podrobnosti vám sdělí vaše paní učitelky ve třídě.

 

16.12. Koledování u našich blízkých

V pátek dopoledne navštíví několik nejstarších dětí ze všech tříd naše nejbližší partnery – Městský úřad, I. i II. ZŠ ve Smetanových sadech s pásmem koled a drobnými dárky. V dalším týdnu i klub seniorů v Holešově. Rodiče dětí, které se budou účastnit osobně oslovíme.

 

Děkujeme všem za příspěvky do vánočního jarmarku. Výtěžek bude použit na doplnění vybavenosti pro děti.

 

Děkujeme za pomoc při společném pečení vánočního cukroví. Je to pro nás velkou radostí.

 

Těšíme se na další společné prožitky adventního času a přejeme všem klidné a mírové přípravy na vánoční svátky.